Известие

Collapse
No announcement yet.

Новите ми плазмени циферблати на 156

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Ей пак си показахме българската черта и тва е. Кво от това, че човекът си е хвърлил парите за "уепенки"! Имал дал, пък вашите предпочитания, къде да си "вложите" парите си ги оставете за себе си! Аре поставете се на негово място!

Сложил някой джанти за 1500 лева, чип тунинг и се кефи на макс. Поства тук кво е направил и няколко от нас пускат подобни коментари, на които се начетохме в тази тема! Кажете ми как ще се почуствате? Споделяте радоста си от направенето и все някой ще усере готиното чуство, с което сте постнали темичката!

Колега супер е, радвам се, че се кефиш!

Аз лично бих си сложил такива. Светлини не карат кола, както и 17ки джанти или пък спортно окачване или чип тунинг. Ама щом като 95% от времето си прекарвам пред волана гледайки готините светлинки на алфата, ще си туря и тези " уепенки", след като съм направил основен на двигателя и сменил предното!
    Last edited by hektor; d.m.y г., 10:29.
    Opel Corsa B
    Opel Tigra
    Mercedes A 160
    Mercedes A190 AMG
    Alfa Romeo 147 1.6 ts
    http://www.snimka.bg/album.php?album_id=233669

Comment

Не знам цена за копчетата ,но мисля че е нещо разумно като цена(слагат се диоди).Всеки може да си изказва мнението.Далече съм от мисълта че на всички ще им хареса,просто реших да споделя с вас.Прави сте че това се прави след като е стегната колата(да чукна на дърво да няма проблеми, но досега не съм я лишавал от скъпи носачи ,тампони, реика ,амортисьори и тн.)
      Last edited by bi40; d.m.y г., 10:58.
      фен

Comment

Първоначално публикувано от hektor Покажи съобщение
        Ей пак си показахме българската черта и тва е. Кво от това, че човекът си е хвърлил парите за "уепенки"! Имал дал, пък вашите предпочитания, къде да си "вложите" парите си ги оставете за себе си! Аре поставете се на негово място!

Сложил някой джанти за 1500 лева, чип тунинг и се кефи на макс. Поства тук кво е направил и няколко от нас пускат подобни коментари, на които се начетохме в тази тема! Кажете ми как ще се почуствате? Споделяте радоста си от направенето и все някой ще усере готиното чуство, с което сте постнали темичката!

Колега супер е, радвам се, че се кефиш!

Аз лично бих си сложил такива. Светлини не карат кола, както и 17ки джанти или пък спортно окачване или чип тунинг. Ама щом като 95% от времето си прекарвам пред волана гледайки готините светлинки на алфата, ще си туря и тези " уепенки", след като съм направил основен на двигателя и сменил предното!
        Колега я пак се върни и прочети какво си написал
        Светлини не карат кола, както и 17ки джанти или пък спортно окачване или чип тунинг
        Според теб основното за една кола какво е? Направо се чудя как производителите на коли не са се сетили още и да не слагат окачване на колите и да не разработват софтуер за управление на двигателя. Баси икономията ще направят. Направо ерата на лагерните количти- четири лагера(няма нужда и от джанти, гуми и подобри) и една дъска- Себестойност 20 лв, ако намериш стари лагери и захвърлена дъска , направо ти излиза без пари..
        Гипотеза о боге дает ни с чем не сравнимую возможность абсолютно все понять, абсолютно ничего не узнавая
        sprint tropheo
        155/1.8
        156/2.0 Selespeed

Comment

Първоначално публикувано от fiore Покажи съобщение
          Колега я пак се върни и прочети какво си написал
          Според теб основното за една кола какво е? Направо се чудя как производителите на коли не са се сетили още и да не слагат окачване на колите и да не разработват софтуер за управление на двигателя. Баси икономията ще направят. Направо ерата на лагерните количти- четири лагера(няма нужда и от джанти, гуми и подобри) и една дъска- Себестойност 20 лв, ако намериш стари лагери и захвърлена дъска , направо ти излиза без пари..
          Колега fiore мисля, че не хвана точно мисълта на колегата hektor и го зачеса яко с лагерните колички. Искаше да каже, че може да е сложил нещо си за 400 лв. което не е чак толкова важно за колата, но все пак му се кефи много,така както примерно някой се кефи на ново окачване,чип,джанти и т.н...
          Иначе към bi40-браво пич,яко се е плучило, щом са ти останали парички и щом теб те радва....
          156 2.0TS 155hp; Suzuki GSX-R600

Comment

Първоначално публикувано от danniel Покажи съобщение
            Колега fiore мисля, че не хвана точно мисълта на колегата hektor и го зачеса яко с лагерните колички. Искаше да каже, че може да е сложил нещо си за 400 лв. което не е чак толкова важно за колата, но все пак му се кефи много,така както примерно някой се кефи на ново окачване,чип,джанти и т.н...
            Иначе към bi40-браво пич,яко се е плучило, щом са ти останали парички и щом теб те радва....

Колега Фиоре точно това имах в предвит!

Идеята на моя пост бе повече насочен към изказванията относно светлинките, майната им ако имаме различно виждане да си го запазиме за себе си и да се присъединиме към радостта на колегата!
            Opel Corsa B
            Opel Tigra
            Mercedes A 160
            Mercedes A190 AMG
            Alfa Romeo 147 1.6 ts
            http://www.snimka.bg/album.php?album_id=233669

Comment

Много добре е станало, а самите километражи ми харесва, че са изчистени и не светят в пет различни цвята .

Comment

Първоначално публикувано от Kamen666 Покажи съобщение
                Бях гледал някъде подобни за по 210-230 лв,пак комплект за всички уреди,дори мисля че бяха с гаранция.
                Иначе еваларка....вечер е страшно,лично съм виждал как светят.
                Колега я прати линк на ЛС да не става излишна реклама . Искам подобни за 147.
                Last edited by boyracer; d.m.y г., 23:30.
                Alfa Romeo Brera 2.4 JTDm
                Alfa Romeo 147 2.0 TS Selespeed

Comment

малее само косури намират повечето тука...Пича си влага неговите пари в това, което му харесва и си ги е вложил в каквото си иска ако е искал и мястото на резервната гума ще го боядиса в електриково зелено за 1000 лева...Негова си работа... вадело му очите ... що не ги е вложил в двигателя ... само кусури намират ... супер е станало ... много оригинално и готино ... евала просто...))

Comment

Първоначално публикувано от sLa_Vi_92 Покажи съобщение
                    малее само косури намират повечето тука...Пича си влага неговите пари в това, което му харесва и си ги е вложил в каквото си иска ако е искал и мястото на резервната гума ще го боядиса в електриково зелено за 1000 лева...Негова си работа... вадело му очите ... що не ги е вложил в двигателя ... само кусури намират ... супер е станало ... много оригинално и готино ... евала просто...))
                    Чакай малко, ти какво очакваш да има в подобна тема?! Може би само постове от рода - "..супер е..", "..трепач..", "...направо е изродско..".......??? Разбира се, че всеки има право да си харчи парите, както сметне за добре, НО тук автора е написал още в първия си пост по темата, че иска да се похвали. Това означава, че се очакват и коментари (мнения) и в този случай е съвсем нормално да има хора, на които им харесва и на хора, на които не им харесва. Не виждам никакъв проблем, че някой не споделя естетическите вкусове и виждания на автора. То затова е тази тема, защото иначе човека щеше да си направи тези работи, без да пуска тема, за да види кой какво мисли.
                    Last edited by AlfaMan; d.m.y г., 14:18.
                    Alfa Romeo 159 SW, 1.9 JTDm
                    Alfa Romeo 156, 2.4 JTD
                    Ex: Alfa Romeo 159, 2.4 JTDm, Subaru Legacy 2.5i,
                    Alfa Romeo 156, 2.0TS

Comment

Working...
                    X